Ons jubileumconcert gepland op 13 maart 2022 is uitgesteld afgelast!
Vanwege een verminderde bezetting van het koor na de coronaperiode hebben we besloten geen jubileumconcert te verzorgen.

The Frisian Harmonizers bestaan 25 jaar. Reden voor een feestje!

Het in Leeuwarden gevestigde barbershop- en close harmony mannenkoor, met 15 actieve en enthousiaste leden, geeft op zondagmiddag 13 maart 2022 een spetterend jubileum concert in het Atrium van Sneek. Het belooft een fantastische middag te worden waarin het koor een afwisselend repertoire presenteert, variërend van klassieke barbershop tot meer moderne 4-stemmige close harmony met een knipoog naar pop. De muzikale leiding is in handen van Dennis Dronkers. Het programma van dit concert wordt aangevuld met 3 gastartiesten, te weten: Denise Stahlie Rivera Latin- en Trance zangeres, Wybrig Boerrigter zangeres van Nancy and the Sinatras met diverse songs ook samen met het koor. Ytzen Peterson begeleidt het koor een paar nummers met gitaar. Kortom het belooft een geweldige middag te worden.

Ter ere van dit jubileum willen wij zangers jong en oud uitnodigen om een paar songs tijdens dit optreden in een ontspannen sfeer met dit gezellige koor te komen meezingen. Een unieke kans om kennis te maken met ons koor en haar vakkundige leiding.  Wij zoeken mannen met lef en humor die ons hierna permanent komen versterken. Om goed met elkaar te kunnen zingen vragen wij als inzet om vooraf met ons te oefenen. Vanaf eind september vinden de repetities plaats op donderdagavond.

Dus mannen, schroom niet en geef je zo spoedig mogelijk op. Voor nadere info kun je terecht bij: Johannes Herder tel: 06 38 82 82 93 of e-mail: thefrisianharmonizers@gmail.com